Et trobes aquí: Inici >> Acció social, Confederal >> Campanya contra la reforma de les pensions a Barcelona

Campanya contra la reforma de les pensions a Barcelona

Afiliats de diversos sindicats de la província s’han concentrat davant de la delegació provincial de la Seguretat Social de Barcelona. L’acció s’emmarca dins la campanya confederal contra la reforma de les pensions.

El dilluns 9 de setembre a les 10:30 del matí, una desena de militants de CNT de diversos sindicats de la província han realitzat una concentració a la Delegació Provincial de la Seguretat Social de Barcelona, situada al carrer Sant Antoni Maria Claret número 9 . En l’acció s’ha desplegat una pancarta a la porta, s’han repartit pamflets i adhesius, i s’ha comunicat per megafonia el motiu de la concentració, resumit pel lema de la pancarta «Per unes pensions dignes per a tots«.

S’ha justificat l’allargament de les cotitzacions necessàries per accedir a una pensió, així com la retallada en la quantia de les mateixes, d’acord amb la numerologia estadística del poder, que diu que no es pot gastar més del que s’ingressa, que la població envelleix i que cada vegada hi ha menys assalariats cotitzant per cada pensionista. No obstant això, les despeses estatals que no produeixen cap benefici (defensa, església, per posar només dos exemples) no semblen adequar-se a la mateixa lògica.

La campanya a nivell confederal de la CNT contra la reforma de les pensions defensa que els principis sobre els quals s’ha de regir una societat que s’autodefineix com civilitzada, la solidaritat i el suport mutu, són incompatibles amb les excuses que el poder exposa per seguir esprement més i més a la classe treballadora.

Les persones, tant vianants com les que sortien i entraven de les dependències públiques de l’edifici i treballadors/res de la pròpia delagació, han acollit favorablement l’acte, mostrant gran interès pels díptics informatius, que s’han esgotat ràpidament.

-Premsa CNT-AIT Barcelona-

Tags: , , ,

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.