Et trobes aquí: Inici >> Acció social >> Crónica concentració #ForaFeixistesDeLesNostresVides davant la Catedral

Crónica concentració #ForaFeixistesDeLesNostresVides davant la Catedral

Aquest dijous 20 de febrer, diferents sindicats de la CNT a l’ àrea metropolitana de Barcelona i de la Regional Catalana, s’ han concentrat davant  la Catedral de Barcelona per dir NO! a la reforma de llei de l’ avortament sota la qual el govern del PP vol estigmatitzar i controlar la sexualitat femenina com si d’ una màquina productora es tractès. A més, aquesta llei també suposa  una amenaça d’ extirpació de les voluntats i la capacitat de decidir i planificar de tots i de totes.

8 metres de pancartes que hauràn quedat molt macos a les fotos dels turistes.

Durant aproximadament una hora, i tot i la vigilància policial que custiodava les portes del temple, més d’ una cinqüentena de persones, entre militants, afins i curios@s, han escoltat atentament els discursos de les diferents companyes que han donat veu a la protesta, exposant els motius pels qüals aquesta llei suposa un atemptat a la integritat de les persones, homes i dones, a més del panorama de clandestinitat a que es tornarà a veure abocada la dona. Cal destacar com les persones que s’ apropaven atretes per la megafonia que s’ ha fet servir en començar, han restat fins el final de l’ acte, interessant-se en molts cassos per obtenir octavetes o més informació. Per cloure l’ acte s’ ha fet esclatar un ninot amb la cara de Gallardón i previament crucifixat.

Contra la llei de l’ avortament, #ForaFeixistesDeLesNostresVides!!

Podeu trobar més imatges i vídeo de l’ acte a la crònica de BarcelonaProtesta aquí: http://barcelonaprotesta.wordpress.com/2014/02/21/fan-esclatar-el-ministre-gallardon-per-la-llei-de-lavortament/

...i seguir l’ activitat de la Vocalia de Gènere al Twitter: @VocalGenereCNT

-Vocalia de Gènere CNT-AIT Barcelona-

Tags: , , ,

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.