Et trobes aquí: Inici >> Acció social, Grups de barri, Confederal >> [Grups de barri CNT] 15F Que l’ atur no t’ aturi! i 16F Jornada contra l’ atur

[Grups de barri CNT] 15F Que l’ atur no t’ aturi! i 16F Jornada contra l’ atur

El grup de barri de Sants de la CNT de Barcelona ha preparat diferents actes enmarcats a la campanya contra l’ atur i pel repartiment del treball i de la riquesa, que la CNT convoca a nivell confederal el proper 15 de febrer.

 

Cartell anunciant els actes de la campanya «Que l’ atur no t’ aturi!»

 

Dins la jornada d’ acció contra l’ atur del proper divendres 15 de febrer, el grup de barri de Sants de la CNT de Barcelona convoca a la Plaça de Sants una concentració a les 19:30 hores. A l’ acte  s’ informarà de les propostes que planteja la CNT en la lluita contra el problema creixent de  l’ atur.

Dissabte 16, i dins del programa del Febrer Llibertari de Sants, es realitzaràn xerrades i debats al voltant de les eines de que disposa la classe treballadora per combatre l’ atur de manera efectiva. Aquests actes tindràn lloc a l’ Espai Obert al matí (10 hores) i a la tarda (16 hores). Enmig es realitzarà un dinar solidari pro vaguistes del barri de Sants encausats pel 29M.

 

Web de la campanya confederal «Que l’ atur no t’ aturi!»: http://cnt.es/que-el-paro-no-te-pare

 

-Premsa CNT-AIT Barcelona-

Tags: , , , , ,

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.