Et trobes aquí: Inici >> Acció Sindical >> Repressió sindical a FACTORY Barcelona

Repressió sindical a FACTORY Barcelona

A prop de Plaça Espanya (Barcelona) hi ha una botiga anomenada Factory, que es dedica a la venda de roba. Fa que les seves “titelles” treballin 48 hores setmanals quan d’aquestes, solament veuen en la nomina 40. Això no és tot, són bastant bruts ja que tenen un local on no els falten paneroles, aquestes s’alimenten de la brutícia que hi ha en l’entorn.

A aquestes titelles els obliguen a assistir els dies festius quan almenys haurien de descansar les seves hores estipulades en el contracte; a més de que cal recordar a aquests explotadors professionals, que les hores extres són voluntàries!. Ells diuen que no s’obliga, però realment si no treballes aquests dies les cares parlen per si soles, pots fins i tot acabar a l’atur.

Des de l’inici del conflicte s’està demanant una reunió amb l’empresari, no s’han dignat ni a contestar les sol·licituds. Per si fos poc, quan una treballadora decideix alçar la veu i defensar els seus drets afiliant-se a CNT no passen ni 3 dies i et trobes amb una falsa carta d’acomiadament.

Com la treballadora no coneix personalment ni al cap (fins a aquest punt arriba el despotisme empresarial), les reivindicacions les hi fem arribar a l’encarregat de tenda, còmplice de tots aquests abusos empresarials. Intenta manipular-nos posant-nos bones cares, però després resulta que és un altre més de la rajada, ni tan sols es dignava a fer els horaris dels treballadors i era la mateixa treballadora acomiadada la que havia de suplir aquesta funció. No contents amb que fos la treballadora la que realitzés tasques d’encarregat, ni tan sols li pagaven per la seva categoria real (dependenta) i en el contracte consta com ajudant, categoria molt inferior a la qual realment li correspon.

En CNT demanem que sigui readmesa en la plantilla de manera immediata, perquè la nostra millor arma és la solidaritat. Avui ha estat la companya Sandra, però demà pots ser tu!

Tags: , , , ,

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.