Et trobes aquí: Inici >> Acció Sindical >> CNT declara conflicte a INTERNITY

CNT declara conflicte a INTERNITY

CNT obre conflicte amb l’empresa INTERNITY per l’acomiadament d’una delegada de la Secció Sindical
Als treballadors de Barcelona i als sindicats de la Confederació Nacional del Treball:

Recentment treballadors i treballadores de INTERNITY-AVENIR TELECOM, distribuïdor oficial de productes VODAFONE, van procedir a constituir Secció Sindical de la CNT, comunicant-lo a l’empresa.

Set dies després la Direcció de INTERNITY-AVENIR TELECOM va comunicar l’acomiadament de la delegada de la Secció Sindical, després de més de cinc anys treballant en la companyia.

Aquest sindicat no permetrà atacs contra la Confederació Nacional del Treball i la legítima organització dels treballadors en INTERNITY-AVENIR TELECOM, empresa acostumada a reprimir qualsevol conat d’associació sindical dels treballadors, el que ha comportat una absència total de resistència a la arbitrarietat patronal durant anys.

Per aquest motiu la Confederació Nacional del Treball de Barcelona declara conflicte sindical contra INTERNITY-AVENIR TELECOM fins a la readmissió de la nostra representant a l’empresa.

——————-

CNT declara conflicto a INTERNITY

A los trabajadores de Barcelona y a los sindicatos de la Confederación Nacional del Trabajo:

Recientemente trabajadores y trabajadoras de INTERNITY-AVENIR TELECOM, distribuidor oficial de productos VODAFONE procedieron a constituir Sección Sindical de la CNT, comunicándoselo a la empresa.

Siete días después la Dirección de INTERNITY- AVENIR TELECOM comunicó el despido de la delegada de la Sección Sindical, tras más de cinco años trabajando en la compañía.

Este sindicato no va a permitir ataques contra la Confederación Nacional del Trabajo y la legítima organización de los trabajadores en INTERNITY-AVENIR TELECOM, empresa acostumbrada a reprimir cualquier conato de asociación sindical de los trabajadores, lo que ha conllevado una ausencia total de resistencia a la arbitrariedad patronal durante años.

Por este motivo la Confederación Nacional del Trabajo de Barcelona declara conflicto sindical contra INTERNITY-AVENIR TELECOM hasta la readmisión de nuestra representante en la empresa.

Tags:

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.