Et trobes aquí: Inici >> Acció Sindical, Actes i campanyes >> Jornada d’Anarcosindicalisme i Hostaleria

Jornada d’Anarcosindicalisme i Hostaleria

Us convidem a participar a la propera Jornada de Sindicalisme i Hosteleria on farem la presentació de la Secció de Treballadores d’Hosteleria, aprovada amb l’objectiu de formar les afiliades del sector i impulsar l’organització dins del lloc de treball.

L’Hosteleria que en l’actualitat es una àrea de gran pes econòmic, es sustenta amb la precarietat laboral de les treballadores: amb contractes temporals que avalen acomiadaments de baix cost, amb convenis d’empresa que aproven sous que no arriben al salari mínim interprofessional, amb hores extres que no estan cotitzades a la Seguretat Social. En definitiva amb unes condicions de vida dels/les treballadors/es.

La lluita entre treball i capital es constant. Des de la CNT sabem molt bé que si no existeix resposta davant les maniobres d’abaratiment de la mà d’obra que la  classe patronal pregona per el seu propi benefici, la situació seguirà sense canviar.

Per aquesta causa creiem que la creació de seccions sindicals son necessàries, no només per reivindicar la nostra dignitat com a persones i treballadores, sinó també per a comunicar a les nostres companyes que la transformació individual és alimentada amb la transformació col·lectiva i que si lluitem per els nostres drets estem cultivant un futur diferent per a totes,

 

Els/les esperem a totes i tots el dia 31 d’agost a les 17 hores al local de la Negreta.

Carrer Nou de Sant Francesc 21, Barri Gòtic.

cartel_Charla_hosteleria_CNT_web

Secció Sindical d’Hosteleria.

Sindicat d’Oficis Varis de Barcelona.

 

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.