Et trobes aquí: Inici >> Acció Sindical >> Campanya contra MyTaxi per fomentar la precarietat laboral al sector del Taxi

Campanya contra MyTaxi per fomentar la precarietat laboral al sector del Taxi

Nous explotadors amenacen seriosament als treballadors i treballadores del taxi, amb l’arribada de les noves tecnologies, el capitalisme més salvatge s’introdueix en el sector del taxi com un cavall de Troia anomenat «economia col·laborativa». Aplicacions de telèfon mòbil per demanar taxi com «MyTaxi» s’han muntat el negoci amb tota facilitat a costa del treball dels ingenus taxistes que pensen que mytaxi ha vingut a promocionar el sector del taxi i a col·laborar amb els taxistes, quan el veritable objectiu de mytaxi és fer-se amb tot el mercat practicant la competència deslleial, perjudicant i dividint a tots els taxistes.

El Sector del taxi porta cap a ser controlat per aquestes empreses privades de telefonia com mytaxi que pertany a la multinacional Daimler. Mentre una altra aplicació UBER ja treballa tranquil·lament a Madrid amb VTC (vehicles de lloguer amb conductor) la mateixa aplicació que pretén destruir el transport públic i el sector del taxi.

Els companys de la secció sindical del Taxi de Barcelona han començat una campanya per a denunciar les condicions laborals imposades per l’activitat d’aplicacions com a MyTaxi. Amb aquest objectiu, han obert un compte bancari per tal de recaptar diners per a una denúncia mercantil contra aquesta aplicació.

Contra els abusos laborals al sector del Taxi, organitza’t i lluita!

Tags: , , , ,

Copyleft (cc) 2011 | CNT Barcelona.